DEKLARATA

Jam 55 vjeçe. Para dy vitesh më diagnostikuan karcinomë të gjëndrës limfatike, në një fazë të zhvilluar. Kalova periudha të rënda me kimioterapi, por më vonë dëgjova për vetitë kuruese të pikave Votalek dhe kapsulave Anosohip. Të prodhuara me ekstrakte bimore, ato forcojnë sistemin imunitar, kanë veprim ati-oksidues dhe pastrojnë helmet e organizmit. Përdorimi i Votalek dhe Anosohip nxiti shërimin tim. Rezultatet e analizave të gjakut dhe imuniteti u normalizuan. Radioterapinë e kalova pa asnjë lloj problemi. Në rastin tim nuk u shfaqën as dukuritë nus që janë të pritshme nga terapia e mirëmbajtjes. Ndërkaq, rezultatet e skanerit PET vërtetuan një organizëm të shëndoshë. Unë tani ndihem mirë, me plotë energji, e fortë dhe më e re. Unë fitova shëndet. Votalek dhe Anosohip ua rekomandoj individëve me shëndet të mirë për të ruajtur shëndetin, ndërsa të sëmurëve për pastrimin e organizmit dhe për kthimin e forcës dhe shëndetit.

Divna Neshova – Maqedoni

Quhem Adamu Kostadina, jam 33 vjeçe dhe jetoj në Greqi. Unë vuaj nga kanceri i gjirit dhe kohëve të fundit numri i markerëve-tumor u rrit në masë. Kam provuar shumë barna natyrale, por të njëjtat nuk ndikuan në uljen e markerëve-tumor. Nga një mike dëgjova për Votalek dhe Anosohip dhe fillova t’i përdor. Që muajin e parë pata përmirësim të gjendjes shëndetësore dhe rezultateve të analizave të gjakut. Muajin e tretë mjeku mbeti i befasuar me rezultatet e mia. Jam shumë e lumtur që i gjeta Votalek dhe Anosohip. Tani unë ndihem shumë e fortë dhe barin ua rekomandoj të gjithëve.

Adamu Kostadina – Greqi

Jam 67 vjeçe dhe para dy vitesh më konstatuan një nga sëmundjet më të rënda të ditëve të sotme – kancerin e mushkërive ose karcinomën planoleculare të pjesës së djathtë të mushkërive, pjesë kjo që nuk mund të trajtohet me operacion. Për mjekimin tim mjekët rekomandonin vetëm kimioterapinë dhe radioterapinë. Pikërisht periudhën kur fillova me kimioterapinë, dy vajzat e mia filluan të kontaktojnë me z.Venco, i cili falë fjalëve të ngrohta dhe besimit të fortë që e ka ai për produktin, më ndihmoi mua dhe shumë të tjerëve, duke “i çuar” nga shtrati. Pasi fillova t’i përdor pikat çudibërëse unë asnjëherë nuk u shtriva në krevat pas kimioterapisë. Fillova të ndihem shumë mirë, me plotë energji dhe isha i gatshëm për aktivitetet e përditshme. Pikërisht pikat më mbanin të gjallë. Pas përfundimit të kimioterapisë rezultatet ishin të shkëlqyera, kuptohet si rezultat të përdorimit të pikave dhe këtij produkti, i cili më çoi në këmbë, megjithëse mjekët vlerësonin se për mua nuk ka shpëtim. Unë i besoj këtij produkti dhe do vazhdoj ta përdor deri në fund të jetës sepse i besoj fuqisë së tij. Këtë produkt unë ua rekomandoj me ngrohtësi të gjithë atyre që kanë probleme me këtë sëmundje të rëndë.

Blagoje Stoleski – Maqedoni

Quhem Svetlana Trpevska dhe jam lindur më 20.10.1962, në Koçani. Fiks para 2 vitesh më treguan se jam sëmurë nga kanceri i gjirit. Në ato momente pashë vdekjen me sytë e mi. Shumë pyetje pak përgjigje. Shumë net pa gjumë dhe mendime përse pikërisht unë. Kur u ballafaqova me sëmundjen vdekjeprurëse i thashë vetvetes: „Nuk do më mundësh, unë do të të mund!“. Pas zhvillimit të analizave të nevojshme vijoi intervenimi kirurgjik, heqja e gjirit tim. Intervenimi u mbyll me sukses. Që në fillim të terapisë fillova të përdor Anosohip dhe Votalek. Edhe mjekët mbetën të befasuar me rezultatet. Me Anosohip dhe Votalek unë u shërova nga kanceri. Edhe sot e kësaj i përdor si një terapi preventive. Unë tani jam një Svetlana tjetër, u rilinda! Barnat që më shpëtuan jetën ua rekomandoj të gjithëve.

Svetlana Trpevska - Maqedoni

Babai im është në moshën 57 vjeçe. Në vitin 2015 atij i diagnostikuan karcinomë limfatike. Atëherë karcinoma preku mushkëritë dhe mëlçinë. Mjekët në Turqi menjëherë filluan kimioterapi dhe radioterapi. Në vitin 2016 disa nga miqtë tanë në Maqedoni na informuan dhe këshilluan lidhur me këto barna. Me ndihmën e z.Venco ne e siguruam dhe u informuam lidhur me mënyrën e përdorimit. Pasi filluam me përdorimin e Votalek dhe Anoship, të gjitha efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë u zhdukën. Barnat na ndihmuan për përmirësimin e sistemit imunitar dhe na mundësuan ditë shumë më të mira. Një falënderim i veçantë për z.Venco dhe të gjithë ato që u përfshinë në procesin me këto barna.

Mert AKALIN, Stamboll, Turqi

Nënës së bashkëshortes sime i konstatuan kancer gjiri. E operuan dhe pastaj iu nënshtrua procesit të kimioterapisë. Miku im më foli për një bar që mbronte mëlçinë nga ndikimet e ndryshme të kimioterapisë dhe më rekomandoi ta siguroja, sepse bari mund të ndihmonte shumë në përballimin e efekteve të kimioterapisë. Ai gjithashtu më tha se bari mund të ketë edhe efekte antikancerogjene. Unë e sigurova barin menjëherë dhe ia dhashë nënës së bashkëshortes sime. Dhe vërtet bari kishte efekt. Pacientët e tjerë, me të cilët takohej ajo, kimioterapinë e përballonin me shumë vështirësi, por ajo pas kimioterapisë u kthye në punë.

Damir S. – Kroaci

Miku im Dr.Whipp, i cili ka një klinikë private, vuante nga Hepatiti C mbi 20 vite. Ai vuante nga problemet me mëlçinë, që e bënte të ndjejë shumë lodhje. Për këtë arsye ai vendosi të ndalojë praktikën e tij. Dikush i kishte treguar për barin që mbronte mëlçinë, duke vepruar kundër efekteve të Hepatitit C. I morra dhe ia dërgova Dr.Vip. Pas disa ditësh ai më mori në telefon dhe më tha: “Mu kthye energjia. Jam shumë më mirë. Mund të kthehem në punë”. Më pyeti nëse mund të siguroja sasi më të mëdha bari, për ta përdorur për mjekimin e pacientëve të tij që vuanin nga Hepatiti B dhe C dhe unë i sigurova sasinë e kërkuar.

Dr. Whipp - USA

mu përmbys bota kur mjekët më njoftuan se vuaj nga kanceri i gjirit. Më operuan urgjentisht dhe pastaj fillova kimioterapinë. Të gjithë situatën e përballova me shumë vështirësi. Pas një kohe të caktuar tumori filloi të zhvillohet përsëri. Mu shua shpresa e jetës. Ndërkohë më telefonoi një mik i bashkëshortit tim, i cili kishte dëgjuar për këtë bar çudibërës. Unë e sigurova menjëherë dhe fillova ta përdor. Dy muaj më vonë shkova për kontroll. Mu kthye shpresa e jetës. Tumori ishte zvogëluar nga 20mm në 15mm. Vazhdova ta përdor barin dhe fitova betejën.

Georgia H. – Kroaci

Në vitin 2014 më diagnostikuan sëmundje maligne me nivel të lartë agresiviteti, sëmundje kjo që më preku gingivën. Mjekët rekomanduan operacion me të cilin do të hiqeshin kocka nga fytyra, buzët dhe hunda. Unë nuk pranova një gjë të tillë. Nuk pranova as terapi sepse në rrethana të tilla desha gjithçka të mbaronte sa më shpejtë. Mjekët më thanë se më kanë mbetur edhe 3 muaj jetë. Gjatë atyre ditëve më vizitoi një i afërm i cili më tregoi një bar që kishte ndihmuar shumë persona me sëmundje maligne. Më pyeti nëse jam e interesuar për të ma siguruar barin. Unë iu përgjigja me fjalët “Do të provoj, nuk kam ç’të humbas”. Ai ndërkohë ma siguroi barin dhe fillova ta përdor. Pas disa javësh mu zhduk mpirja e buzëve. Kur e vizitova mjekun pas 7 muajsh, ai mbeti i befasuar. Ai pas kontrollit përsëriste vazhdimisht fjalinë “Ju zgjodhët rrugën më të mirë, krahasuar me atë që e propozova unë”. Kaluan 3 vjet nga diagnostikimi i sëmundjes dhe nuk kam asnjë shenjë karcinomi. Unë tani barin e përdor në doza shumë të vogla, si një lloj preventive kundër kthimit të mundshëm të karcinomës. Për rastin tim unë i ruaj të gjitha dokumentet mjekësore të të gjitha kontrolleve, me vërejtjen se kam refuzuar çdo lloj terapie.

Ivanka V. – Kroaci