ИЗЈАВИ

Имам 55 години. Пред две години ми беше дијагностициран карцином на лимфните жлезди, во поодминат стадиум. Поминав низ тешки хемотерапии, а потоа дознав за лековитите својства на капките Воталек и на капсулите Аносохип. Составени од природни растителни екстракти, го зајакнуваат имунолошкиот систем, дејствуваат антиоксидантски - ги отстрануваат отровите од организмот. Употребата на Аносохип и Воталек го поттикнаа моето оздравување. Крвната слика и имунитетот ми се нормализираа. Радиотерапијата ја поминав без никакви проблеми. Нема несакани последици кои се очекуваа како резултат од хемотерапијата. Резултатите од ПЕТ (Позитронска емисиона томографија) скенот покажаа здрав организам. -Се чувствувам здраво, силно, моќно и подмладено. Јас добив здравје! Ги препорачувам Воталек и Аносохип на здравите за да останат здрави, на болните за прочистување на организмот, а со тоа да си го повратат здравјето и да си ја повратат силата.

Дивна Нешова - Македонија

Јас сум Адаму Костадина, имам 33 години и живеам во Грција. Болна сум од рак на дојка и во последно време бројот на тумор маркери беше доста зголемен. Имам испробувано многу природни лекови, но тумор маркерите не се намалуваа. Дознав од една пријателка за Воталек и Аносохип и почнав да ги користам. Веќе од првиот месец имав подобрувања во организмот. Ми се подобри и крвната слика. Во третиот месец докторот беше изненаден од моите резултати. -Многу сум среќна што ги пронајдов Воталек и Аносохип! Се чувствувам многу силно и ги препорачувам на сите.

Адаму Костадина – Грција

Имам 67 години и пред две години ми беше констатирана една од најтешките и најподмолните болести на денешницата - рак на белите дробови, односно микроцелуларен карцином на левото белодробно крило, каде што не беше изводливо да направам операција. Докторите ми предлагаа само хемотерапија и радиотерапија. Токму во периодот кога започнав да примам хемотерапја, моите две ќерки воспоставија контакт со господинот Венцо. Се заблагодаруваме на неговите топли зборови и на силната верба којашто ја има во овие производи, производи коишто ми помогна мене како и на многубројни лица. Производи коишто буквално ме станаа од кревет! Откако започнав да ги користам овие чудотворни капки, јас никогаш повеќе не легнав. По хемотерапијата се чувствував одлично, исполнето..., дури бев подготвен за секојдневните активности. Токму овие капки ме одржуваат во живот. По завршувањето на хемотерапијата резултатите беа неверојатни, бидејќи како што споменав, истовремено ги користев Аносохип и Воталек коишто ме кренаа на нозе - иако лекарите предвидуваа дека за мене нема лек. - Јас верувам во овие производи! Ги користам и ќе ги користам до крајот на мојот живот, затоа што верувам во нивната моќ и токму овие производи топло Ви ги препорачувам на вас и на сите луѓе коишто се борат со оваа подмолна болест.

Благоје Столески - Македонија

Јас сум Светлана Трпевска, родена 20.10.1962 год. во Кочани. Пред точно 2 години ми соопштија дека сум болна од рак на дојка. Во тие моменти ја видов смртта во моите очи. Многу прашања, малку одговори, многу непреспиени ноќи и размислувања зошто токму јас. Кога се соочив со оваа смртоносна болест си реков „Нема да ме победиш, јас ќе те победам!“. После сите испитувања следеше хируршки зафат односно отстранување на мојата града. Сето тоа заврши успешно. Од самиот почеток на терапијата почнав со користење на Аносохип и Воталек. Од резултатите и докторите беа запрепастени. Со Аносохип и Воталек го излекував ракот. Ги користам и денес како превентивна терапија. Сега сум нова Јас, препородена! На сите топло ги препорачувам овие лекови кои ми го спасија животот.

Светлана Трпевска - Македонија

Татко ми е на возраст од 57 години. Во 2015 година му беше дијагностициран лимфен карцином. Тогаш карциномот се прошири на белите дробови и црниот дроб. Докторите во Турција веднаш започнаа со хемотерапија и радиотерапија. Во 2016 година, некои од нашите пријатели од Макдонија не информираа и советуваа за овие лекови. Со помош на г-дин Венцо ние ги обезбедивме и се информиравме како да го користиме. Откако започнавме со употреба на Votalek и Anoship, сите несаканите ефекти на хемотерапијата и радиотерапијата исчезнаа. Тоа ни помогна во подобрување на имунолошкиот систем и имавме многу подобри денови. Посебна благодарност до г-дин Венцо и сите кои беа присутни во целиот процес со овие лекови.

Мерт АКАЛИН, Истанбул, Турција

На мајката на мојата сопруга ѝ беше дијагностицирано рак на дојката. Направи операција и потоа следуваше хемотерапија. Мој пријател ми кажа за лек којшто го штити црниот дроб од несакани ефекти од хемотерапија и ми препорача да го набавам зашто значително можело да помогне во поднесување на хемотерапијата. Ми кажа, дека лекот, исто така дејствува антиканцерогено. Веднаш ги набавив Аносохип и Воталек и ѝ ги дадов. И навистина, останатите пациенти со кои таа се среќаваше на терапијата - тешко ја поднесуваа, а таа се враќаше на работа по хемотерапијата.

Дамир С. – Хрватска

Мојот пријател, д-р Вип, кој има приватна клиника, страдаше од хепатит Ц повеќе од 20 години. Неговиот црн дроб беше оштетен, поради што беше многу изморен и одлучи да ја прекине неговата практика (терапија). Во тоа време некој ми кажа за лекот којшто го штити црниот дроб и дејствува против ефектите од хепатитот Ц. Ги земав Аносохип и Воталек и ги испратив на д-р Вип. По неколку недели тој се јави и ми кажа: -„Ми се врати енергијата! Се чувствувам многу подобро! Можам да се вратам на работа“. Ме праша дали можам да набавам поголема количина од Аносохип и Воталек со којшто би ги лечел своите пациенти со хепатит Б и Ц. Тоа и го направив.

Др. Вип – САД

Светот ми се сруши кога лекарите ме известија дека имам рак на белите дробови. Итно ми беше извршена операција, а потоа хемотерапија. Тешко го поднесов тоа. По одредено време туморот почна повторно да расте. Надежта за живот згасна. Ми се јави пријател на мојот сопруг кој знаел за овој чудотворен лек. Веднаш ги набавив Аносохип и Воталек и почнав да ги користам. По два месеци отидов на контрола. Ми се врати надежта за живот. Туморот се намали од 20 мм, на 15мм. Подолжив да го земам лекот и ја добив битката.

Георгиа Х. – Хрватска

Во 2014 год. ми дијагностицираа малигна болест со висок степен на прогресивност, која ми го зафати непцето. Докторите ми препорачуваа операција во која мораше да се отстранат коски од лицето, усните и носот. Не го прифатив тоа. Не прифатив ни терапија, зашто ако е веќе така, сакав што побрзо да заврши. Докторите ми рекоа дека имам уште 3 месеци живот. Тие денови ме посети еден роднина кој ми кажа за еден лек којшто помогнал на многу луѓе со малигни заболувања. Ме праша дали сакам да го набави. Му реков: - ќе пробам, нема што да изгубам. Тој ми ги набави Аносохип и Воталек и почнав да ги употребувам. За неколку недели престанаа пецкањето и трпнењето кои ги чувствував на усните. Кога се појавив кај докторот по седум месеци, тој се изненади. По прегледот повторуваше: -Вие сте одбрале подобар пат од оној каде што јас Ве упатив! Поминаа 3 години од дијагнозата и нема никакви знаци за карцином. Аносохип и Воталек ги употребувам сега како превенција во значително мали количини. Ги имам лекарските документи од секој преглед, со напомена дека сум одбила каква било терапија.

Иванка В.- Хрватска