Политика за наплата

https://unavitapharmacy.com може, но не е обврзана да ги почитува барањата за наплата поради следните причини:

Производот не е испорачан: Поради проблем со поштата или курирската услуга, од нас не добивате e-mail за испорака. Во зависност од цената на производот, https://unavitapharmacy.com може да побара од вас прво да поднесете доказ дека сте поднеле извештај до поштенската или курирска служба, која ја опишува недоставената пратка;

Непоправливи дефекти со софтверот: Иако сите производи се темелно тестирани пред пуштањето, може да настанат неочекувани грешки. Оваа причина треба да се достави до нашиот тим за поддршка за одобрување на вашето барање за наплата;

Производот не е како што е опишан: Барањето врз основа на оваа причина се разгледува од случај до случај и е предмет на наше одобрување. За да се спречи појава од овој вид, секој клиент се поттикнува да проверува бесплатни примероци (во облик на видео прегледи, демо-линкови, примероци на производи, снимки на екранот) за секој тип на понуден производ пред да изврши купување.