Anosohip + Votalek

Anosohip + Votalek

108.00

Anosohip е додаток во исхраната, којшто содржи уникатен состав од концентрирани растителни екстракти и кумарински деривати, кои ја помагаат работата на црниот дроб, жолчката имунолошкиот систем..

 • Помага за нормално функционирање на црниот дроб и жолчката
 • Помага за забрзување на метаболизмот
 • Помага при отстранување на токсини и слободни радикали од клетките
 • Го зајакнува имунолошкиот систем
 • Антиоксидантско дејство

Воталек е додаток во исхраната, којшто содржи уникатен состав од концентрирани растителни екстакти кои го стимулираат имунолошкиот систем и помагаат во работата на црниот дроб и жолчката.

 • Го зајакнува и подобрува имунолошкиот систем
 • Помага за нормално функционирање на црниот дроб и жолчката
 • Антиоксидантско дејство
 • Помага при отстранување на токсини и слободни радикали од клетките
Категорија

1 преглед за Anosohip + Votalek

 1. Helena Noah

  I’m happy that my doctor recommended Anosohip and Votalek Plus as an anticancer therapy. Today I’m “cancer free” but I still use this products as immunity boost. I totally recommend it to anyone!!

Show only reviews in македонски (0)

Додај преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.