Politika e privatësisë e Cookies

https://unavitapharmacy.com është përkushtuar në mbrojtjen e privatësisë suaj me ndihmën e Internetit.

Cilat informata i fitojmë?

Ne fitojmë informata ku ju e vizitoni ueb faqen tonë. Gjatë aplikimit ose regjistrimit në ueb faqen tonë, vetë ueb faqja mund ‘tju kërkojë të shënoni emrin ose adresën e e-mailit. Megjithatë, ju mund të vizitoni ueb faqen tonë edhe si një përdorues anonim.

Përse i përdorim të dhënat tuaja?

Të gjitha informata e fituara prej jush mund të përdoren në një nga mënyrat në vazhdim:

  • Për të përmirësuar ueb faqen tonë;
  • Për të përmirësuar shërbimet që u ofrohen blerësve.

Si ‘ti sigurojmë informatat tuaja?

Ne implementojmë masa të ndryshme sigurie për të siguruar të dhënat tuaja personale, në rastet e dërgimit të një porosie ose në rastet e regjistrimit, dërgimit ose qasjes tek informatat tuaja personale.

Cookies

Cookies janë datoteka të vogla të cilat ueb faqja ose subjekti që siguron shërbime i transferojnë në hard-diskun tuaj me ndihmën e kërkuesit të uebit (nëse ju do të lejoni një gjë të tillë) dhe me këtë rast ueb faqeve ose sistemeve të provajderëve u mundëson të detektojnë kërkuesin tuaj të uebit dhe të ruajnë informata të caktuara. Ne përdorim cookies për të kuptuar dhe ruajtur preferencat tuaja për vizitat e ardhshme.

Politika on-line e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë ka të bëj vetëm me informatat e fituara me ndihmën e ueb faqes sonë dhe nuk vlen për informatat që fitohen off line.

Ndryshimi i politikës sonë të privatësisë

Nëse do të vendosim të ndryshojmë politikën tonë të privatësisë, ndryshimet përkatëse do t’i publikojmë në këtë ueb faqe. Nëse keni çfarëdolloj pyetjesh se propozimesh lidhur me deklaratën tonë lidhur me politikën e privatësisë, ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do t’ju përgjigjemi shumë shpejt.

KONTAKTI

Unavita
Address: Velcho Atanasov 55, 1505 Sofia, Bulgaria
Telefon: 359 (0) 889 309 967
Email: info@unavitapharmacy.com.