Политика за приватност на Cookies

https://unavitapharmacy.com е посветена на заштита на вашата приватност преку интернет.

Кои информации ги добиваме?

Ние добиваме ваши информации кога ќе ја посетите нашата веб-страна. При поднесување или регистрирање на нашиот сајт, може да ви биде побарано да го внесете: името или e-mail адресата. Сепак, можете да ја посетите нашата страница анонимно.

За што ги користиме вашите податоци?

Секоја од информациите што ги добиваме од вас, може да се искористи на еден од следниве начини:

  • Да ја подобриме нашата веб-страна
  • Да ја подобриме услугата на купувачите

Како да ги заштитиме вашите информации?

Ние имплементираме разновидни безбедносни мерки за да ја одржиме безбедноста на вашите лични информации кога ќе поставите нарачка или внесете, поднесете или пристапите до вашите лични податоци.

Cookies

Cookies се мали датотеки кои веб-страната или нејзиниот обезбедувач на услуги ги пренесува на вашиот хард диск преку вашиот веб-пребарувач (ако дозволите), при што им овозможува на сајтовите или системите за провајдери да го препознаат вашиот пребарувач и да запомнат одредени информации. Ние користиме cookies за да ги разбереме и зачуваме вашите преференции за идните посети.

Онлајн политика за приватност

Оваа политика за приватност се однесува само на информации добиени преку нашата веб-страна, а не информации добиени офлајн.

Промени во нашата Политика за приватност

Ако одлучиме да ја промениме нашата политика за приватност, ќе ги објавиме тие промени на оваа страна. Ако имате било какви прашања и предлози во врска со нашата изјава за Политика на приватност, ве молиме контактирајте не и ние ќе ви одговориме што поскоро.