ANOSOHIP


ANOSOHIP është një suplement ushqimi i veçantë dhe i ri, me substanca aktive. Studimet kanë vërtetuar se ANOSOHIP mund të veprojë si më poshtë vijon::

 • Mund të ndihmojë funksionimin normal të mëlçisë dhe fshikëzës
 • Të forcojë metabolizmin
 • Të eliminojë radikalet e lira dhe toksinat e qelizave
 • Të përmirësojë sistemin imunitar dhe
 • Ka efekt të fuqishëm antioksidues
 • Kërkimet gjithashtu kanë zbardhur vetitë anti-kancerogjene të ANOSOHIP


VOTALEK plus


VOTALEK plus Votalek paraqes shtesë në ushqim, që ka përbërje e veçantë nga ekstrakte bimore të cilat e stimulojnë sistemin imunologjik dhe e ndihmojnë punën e mëlçisë, tëmthit.

Ja për çfarë synohet VOTALEK plus:

 • E përforcon dhe pëmirëson sistemin imunologjik
 • Ndihmon për funksionimin normal të mëlçisë dhe tëmthit
 • Ka veprim antioksidant
 • Ndihmon gjatë largimin e toksinat dhe radikalet e lira nga qëlizat


ANOSOHIP + VOTALEK plus mund të përdoren si një terapi plotësuese gjatë trajtimit të mëlçisë, në rastet më poshtë:

 • Kur supozohet ose është diagnostikuar hepatiti i alkoolit ose hepatiti toksik (alkool, kimioterapi, asteroide anabole, barna, kimik ose i shkaktuar në një mënyrë tjetër);
 • Kur supozohet ose është diagnostikuar hepatiti akut B ose C, hepatiti kronik perzistent ose hepatiti kronik-aktiv;
 • Kur supozohet ose është diagnostikuar hepatiti çfarëdolloj kombinimi i HBV, HCV, HIV, cirroza dhe kanceri i mëlçisë;
 • Kur ekziston histori familjare e disfunksionimit të mëlçisë;
 • Kur supozohet ose është diagnostikuar cirroza ose cirroza biliare primare;

 • Kur supozohet ose është diagnostikuar degjenerim yndyror i mëlçisë;
 • Kur fillon ose vazhdohet kimioterapia ose radioterapia;
 • Kur janë rritur enzimat e mëlçisë, sidomos në rastet ku nuk ka një arsye konkrete ose diagnozë;
 • Kur ekziston rreziku ose mundësia e çrregullimit të funksionit të mëlçisë (konsumimi i tepërt i alkoolit, përdorimi i vazhduar i barnave toksike, ekspozimi i vazhduar ndaj ndotjes së ambientit).

Përbërësit e ANOSOHIP + VOTALEK plus përmirësojnë aftësinë e mëlçisë lidhur me mirëmbajtjen e funksionimit normal të mëlçisë. Me formulimin shkencor për intensifikim të shpejtë dhe përforcim të funksioneve mbrojtëse dhe regjeneruese të mëlçisë, ANOSOHIP + VOTALEK plus ndihmojnë stabilizimin dhe regjenerimin e qelizave / indeve dhe uljen e agresivitetit lidhur me disfunksionimin e mëlçisë, duke ngadalësuar ose penguar progresimin.

Përbërësit e ANOSOHIP + VOTALEK plus faktorë të fuqishëm antiinflamatorë që përmirësojnë dhe stimulojnë rrugët me rëndësi të detoksikimit të mëlçisë. Bëhet fjalë për një metabolit përgjegjës për mënjanimin e toksikëve të dëmshëm, radikaleve të lira dhe substancave të tjera nga trupi i njeriut nëpërmjet mëlçisë. Këto derivate rezultuan me efekte pozitive lidhur me disa çrregullime të mëlçisë, përfshirë edhe cirrozën, hepatitin (viral [HBV / HCV] dhe jo-viral [hepatiti i alkoolit dhe i shkaktuar nga barnat toksike]), mëlçinë e prekur nga yndyra dhe nekrozën.

Gjithashtu, duhet theksuar se efektet negative të toksikëve të ambientit, alkoolit, barnave dhe kimioterapisë mund të përballen me këtë derivate të vyera. Këto derivate funksionojnë dhe janë të afta të inhibojnë faktorët përgjegjës për dëmtimin e mëlçisë, bashkë me faktin se ato stimulojnë formimin e qelizave të tjera të mëlçisë dhe ripërtëritjen e qelizave të vjetra dhe të dëmtuara me qeliza të reja.

ANOSOHIP + VOTALEK plus në një masë të madhe mund të qetësojnë inflamacionin e mëlçisë, hepatitin dhe të përmirësojnë në një masë dramatike nivelin e rritur të enzimave të mëlçisë, që tregon dëmtimin e mëlçisë që ka të bëj me Hepatitin Kronik Viral, HBV dhe HCV. Me kontrollimin e inflamacionit të mëlçisë dhe enzimave të mëlçisë mund të pengohet dhe të minimizohet shenja e mëlçisë (fibroza) dhe zhvillimi i cirrozës dhe kancerit të mëlçisë, pa dallim të ngarkimit viral.

ANOSOHIP + VOTALEK plus mund të përdoret për mjekimin e kancerit

 • Si një terapi plotësuese për trajtimin e kancerit metastatik, kancerit të mëlçisë, kancerit të prostatës, të gjirit, trurit, kancerit melanom dhe llojeve të tjera të kancerit.
 • Si një mjet ndihmës i Gemcitabin dhe trajtimeve të tjera lidhur me kimioterapinë kundër kancerit;

 • Si një tretman profilaktik për rritjen e efikasitetit dhe minimizimin e efekteve anësore lidhur me kimioterapinë kundër kancerit;
 • Si një terapi për qetësimin e kimioterapisë së shkaktuar nga inflamacioni i mëlçisë.

Sipas studimeve lidhur me kancerin, sinteza hialuronan (HA) është përfshirë në transformimin malign dhe progresimin e tumorit, sidomos në rastet e kancerit metastatik. Me pengimin e shprehjes së theksuar të HA mund të ngadalësohet ose pengohet zhvillimi i shumë llojeve të kancerit dhe në një masë të madhe të përmirësohet efektiviteti dhe përballimi i barnave antikancerogjene. Disa nga derivatet e kumarin, grup ky të cilit i takon edhe ANOSOHIP, në aspektin shkencor janë njohur si inhibitor i fuqishëm HA i theksimit të tepruar, që ndihmon në parandalimin e metastazave tumorale, si rezultat të efektit inhibues mbi sintezën hialuronan, si një mjet ndihmës i terapisë kundër kancerit.

Sinteza hialuronan e theksuar gjithashtu është konstatuar edhe në rastet e sëmundjeve që kanë të bëjnë me inflamacionet dhe fibrozat. Përveç lidhjes terapeutike praktike të terapisë me mëlçinë për pengimin e metastazave, ekziston një lidhje e mundshme midis ANOSOHIP, si një rol antiinflamator dhe i ri për mjekimin e sintezës hialuronan anormale. Gjithashtu, me vetë faktin se HA është një aspekt me shumë rëndësi i matricës qelizore, duhet theksuar se funksionon vetëm në prani të HA anormale dhe nuk ka ndikim mbi sintezën e glikozaminoglikaneve të tjera.

ANOSOHIP + VOTALEK plus përmbajnë derivate të kumarin, që kanë efekt të fuqishëm sinergjik, i cili në një masë të madhe përmirëson efektet anti-kancerogjene, sidomos metastazat e kancerit. Sa më sipër, qasja ndaj mbrojtjes shëndetësore nga kanceri nënkupton që pacientët tani kanë qasje në një Strategji të re për onkologjinë anti-kancerogjene, strategji kjo e cila përmirëson efektivitetin dhe njëkohësisht lehtëson ndjenjën e keqe dhe efektet anësore lidhur me kimioterapitë e vazhdueshme anti-kancerogjne.

PËRVOJAT E KLIENTËVE TANË

 • Svetlana Trpevska - Maqedoni
  Quhem Svetlana Trpevska dhe jam lindur më 20.10.1962, në Koçani. Fiks para 2 vitesh më treguan se jam sëmurë nga kanceri i gjirit. Në ato momente pashë vdekjen me sytë e mi. Shumë pyetje pak përgjigje. Shumë net pa gjumë dhe mendime përse pikërisht unë. Kur u ballafaqova me sëmundjen vdekjeprurëse i thashë vetvetes: „Nuk do më mundësh, unë do të të mund!“. Pas zhvillimit të analizave të nevojshme vijoi intervenimi kirurgjik, heqja e gjirit tim. Intervenimi u mbyll me sukses. Që në fillim të terapisë fillova të përdor Anosohip dhe Votalek. Edhe mjekët mbetën të befasuar me rezultatet. Me Anosohip dhe Votalek unë u shërova nga kanceri. Edhe sot e kësaj i përdor si një terapi preventive. Unë tani jam një Svetlana tjetër, u rilinda! Barnat që më shpëtuan jetën ua rekomandoj të gjithëve.
  Svetlana Trpevska - Maqedoni
 • Mert AKALIN, Stamboll, Turqi
  Babai im është në moshën 57 vjeçe. Në vitin 2015 atij i diagnostikuan karcinomë limfatike. Atëherë karcinoma preku mushkëritë dhe mëlçinë. Mjekët në Turqi menjëherë filluan kimioterapi dhe radioterapi. Në vitin 2016 disa nga miqtë tanë në Maqedoni na informuan dhe këshilluan lidhur me këto barna. Me ndihmën e z.Venco ne e siguruam dhe u informuam lidhur me mënyrën e përdorimit. Pasi filluam me përdorimin e Votalek dhe Anoship, të gjitha efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë u zhdukën. Barnat na ndihmuan për përmirësimin e sistemit imunitar dhe na mundësuan ditë shumë më të mira. Një falënderim i veçantë për z.Venco dhe të gjithë ato që u përfshinë në procesin me këto barna.
  Mert AKALIN, Stamboll, Turqi
 • Divna Neshova – Maqedoni
  Jam 55 vjeçe. Para dy vitesh më diagnostikuan karcinomë të gjëndrës limfatike, në një fazë të zhvilluar. Kalova periudha të rënda me kimioterapi, por më vonë dëgjova për vetitë kuruese të pikave Votalek dhe kapsulave Anosohip. Të prodhuara me ekstrakte bimore, ato forcojnë sistemin imunitar, kanë veprim ati-oksidues dhe pastrojnë helmet e organizmit. Përdorimi i Votalek dhe Anosohip nxiti shërimin tim. Rezultatet e analizave të gjakut dhe imuniteti u normalizuan. Radioterapinë e kalova pa asnjë lloj problemi. Në rastin tim nuk u shfaqën as dukuritë nus që janë të pritshme nga terapia e mirëmbajtjes. Ndërkaq, rezultatet e skanerit PET vërtetuan një organizëm të shëndoshë. Unë tani ndihem mirë, me plotë energji, e fortë dhe më e re. Unë fitova shëndet. Votalek dhe Anosohip ua rekomandoj individëve me shëndet të mirë për të ruajtur shëndetin, ndërsa të sëmurëve për pastrimin e organizmit dhe për kthimin e forcës dhe shëndetit.
  Divna Neshova – Maqedoni
 • Blagoje Stoleski – Maqedoni
  Jam 67 vjeçe dhe para dy vitesh më konstatuan një nga sëmundjet më të rënda të ditëve të sotme – kancerin e mushkërive ose karcinomën planoleculare të pjesës së djathtë të mushkërive, pjesë kjo që nuk mund të trajtohet me operacion. Për mjekimin tim mjekët rekomandonin vetëm kimioterapinë dhe radioterapinë. Pikërisht periudhën kur fillova me kimioterapinë, dy vajzat e mia filluan të kontaktojnë me z.Venco, i cili falë fjalëve të ngrohta dhe besimit të fortë që e ka ai për produktin, më ndihmoi mua dhe shumë të tjerëve, duke “i çuar” nga shtrati. Pasi fillova t’i përdor pikat çudibërëse unë asnjëherë nuk u shtriva në krevat pas kimioterapisë. Fillova të ndihem shumë mirë, me plotë energji dhe isha i gatshëm për aktivitetet e përditshme. Pikërisht pikat më mbanin të gjallë. Pas përfundimit të kimioterapisë rezultatet ishin të shkëlqyera, kuptohet si rezultat të përdorimit të pikave dhe këtij produkti, i cili më çoi në këmbë, megjithëse mjekët vlerësonin se për mua nuk ka shpëtim. Unë i besoj këtij produkti dhe do vazhdoj ta përdor deri në fund të jetës sepse i besoj fuqisë së tij. Këtë produkt unë ua rekomandoj me ngrohtësi të gjithë atyre që kanë probleme me këtë sëmundje të rëndë.
  Blagoje Stoleski – Maqedoni
 • Adamu Kostadina – Greqi
  Quhem Adamu Kostadina, jam 33 vjeçe dhe jetoj në Greqi. Unë vuaj nga kanceri i gjirit dhe kohëve të fundit numri i markerëve-tumor u rrit në masë. Kam provuar shumë barna natyrale, por të njëjtat nuk ndikuan në uljen e markerëve-tumor. Nga një mike dëgjova për Votalek dhe Anosohip dhe fillova t’i përdor. Që muajin e parë pata përmirësim të gjendjes shëndetësore dhe rezultateve të analizave të gjakut. Muajin e tretë mjeku mbeti i befasuar me rezultatet e mia. Jam shumë e lumtur që i gjeta Votalek dhe Anosohip. Tani unë ndihem shumë e fortë dhe barin ua rekomandoj të gjithëve.
  Adamu Kostadina – Greqi
 • Damir S. – Kroaci
  Nënës së bashkëshortes sime i konstatuan kancer gjiri. E operuan dhe pastaj iu nënshtrua procesit të kimioterapisë. Miku im më foli për një bar që mbronte mëlçinë nga ndikimet e ndryshme të kimioterapisë dhe më rekomandoi ta siguroja, sepse bari mund të ndihmonte shumë në përballimin e efekteve të kimioterapisë. Ai gjithashtu më tha se bari mund të ketë edhe efekte antikancerogjene. Unë e sigurova barin menjëherë dhe ia dhashë nënës së bashkëshortes sime. Dhe vërtet bari kishte efekt. Pacientët e tjerë, me të cilët takohej ajo, kimioterapinë e përballonin me shumë vështirësi, por ajo pas kimioterapisë u kthye në punë.
  Damir S. – Kroaci
 • Dr. Whipp - USA
  Miku im Dr.Whipp, i cili ka një klinikë private, vuante nga Hepatiti C mbi 20 vite. Ai vuante nga problemet me mëlçinë, që e bënte të ndjejë shumë lodhje. Për këtë arsye ai vendosi të ndalojë praktikën e tij. Dikush i kishte treguar për barin që mbronte mëlçinë, duke vepruar kundër efekteve të Hepatitit C. I morra dhe ia dërgova Dr.Vip. Pas disa ditësh ai më mori në telefon dhe më tha: “Mu kthye energjia. Jam shumë më mirë. Mund të kthehem në punë”. Më pyeti nëse mund të siguroja sasi më të mëdha bari, për ta përdorur për mjekimin e pacientëve të tij që vuanin nga Hepatiti B dhe C dhe unë i sigurova sasinë e kërkuar.
  Dr. Whipp - USA
 • Georgia H. – Kroaci
  mu përmbys bota kur mjekët më njoftuan se vuaj nga kanceri i gjirit. Më operuan urgjentisht dhe pastaj fillova kimioterapinë. Të gjithë situatën e përballova me shumë vështirësi. Pas një kohe të caktuar tumori filloi të zhvillohet përsëri. Mu shua shpresa e jetës. Ndërkohë më telefonoi një mik i bashkëshortit tim, i cili kishte dëgjuar për këtë bar çudibërës. Unë e sigurova menjëherë dhe fillova ta përdor. Dy muaj më vonë shkova për kontroll. Mu kthye shpresa e jetës. Tumori ishte zvogëluar nga 20mm në 15mm. Vazhdova ta përdor barin dhe fitova betejën.
  Georgia H. – Kroaci
 • Ivanka V. – Kroaci
  Në vitin 2014 më diagnostikuan sëmundje maligne me nivel të lartë agresiviteti, sëmundje kjo që më preku gingivën. Mjekët rekomanduan operacion me të cilin do të hiqeshin kocka nga fytyra, buzët dhe hunda. Unë nuk pranova një gjë të tillë. Nuk pranova as terapi sepse në rrethana të tilla desha gjithçka të mbaronte sa më shpejtë. Mjekët më thanë se më kanë mbetur edhe 3 muaj jetë. Gjatë atyre ditëve më vizitoi një i afërm i cili më tregoi një bar që kishte ndihmuar shumë persona me sëmundje maligne. Më pyeti nëse jam e interesuar për të ma siguruar barin. Unë iu përgjigja me fjalët “Do të provoj, nuk kam ç’të humbas”. Ai ndërkohë ma siguroi barin dhe fillova ta përdor. Pas disa javësh mu zhduk mpirja e buzëve. Kur e vizitova mjekun pas 7 muajsh, ai mbeti i befasuar. Ai pas kontrollit përsëriste vazhdimisht fjalinë “Ju zgjodhët rrugën më të mirë, krahasuar me atë që e propozova unë”. Kaluan 3 vjet nga diagnostikimi i sëmundjes dhe nuk kam asnjë shenjë karcinomi. Unë tani barin e përdor në doza shumë të vogla, si një lloj preventive kundër kthimit të mundshëm të karcinomës. Për rastin tim unë i ruaj të gjitha dokumentet mjekësore të të gjitha kontrolleve, me vërejtjen se kam refuzuar çdo lloj terapie.
  Ivanka V. – Kroaci