RRETH NESH

UNAVITA është një kompani me seli në BE, me aktivitet kërkimin dhe zhvillimin, e përqendruar në kërkimin dhe zhvillimin e suplementeve të reja mjekësore. Shkencëtarët dhe studiuesit tanë janë ekspertë farmacie me përvojë, të njohur si shpikës të përbërësve aktiv të shkëlqyer, farmaceutik dhe ushqyes, përpilues të punimeve shkencore dhe ligjërues universitar.
Ne kemi në dispozicion laboratorë dhe kapacitete prodhimi me të gjitha pajisjet e nevojshme, të sofistikuara dhe të certifikuara për finalizimin e produkteve tona sipas standardeve më të larta.
Produktet tona nuk janë vetëm “një suplement tjetër ushqimi”, por janë të veçanta, të sofistikuara, me efikasitet të lartë dhe produkte të patentuara që nuk mund t’i gjeni në një vend tjetër.
Mënyra më e mirë për t’u bindur është t’i provoni produktet tona.
Për të qenë më të mirët në treg, UNAVITA është e hapur për të lidhur partneritete.

MISIONI YNË

Kërkimet tona, zhvillimi dhe prodhimi i produkteve të avancuara farmaceutike dhe nutritive janë orientuar drejt përmirësimit të nivelit të jetës.

VLERAT TONA

Integriteti: administrim i ndershëm i biznesit tonë në kuadër të legjislacionit në fuqi.

Përsosja: lëvizje drejt produkteve inovative dhe me cilësi të lartë .

Respektimi i njerëzve dhe ambientit: të respektohen njerëzit dhe të kujdesemi për ambientin.

VIZIONI YNË

Gradualisht formojmë praninë me rëndësi në tregun e gjerë, me paletë prodhimi të zgjedhur, duke siguruar ndjenjën e shpresës për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e rënda.