Mirëserdhët në UNAVITA


UNAVITA është një kompani me seli në BE, me aktivitet kërkimin dhe zhvillimin, e përqendruar në kërkimin dhe zhvillimin e suplementeve të reja mjekësore. Shkencëtarët dhe studiuesit tanë janë ekspertë farmacie me përvojë, të njohur si shpikës të përbërësve aktiv të shkëlqyer, farmaceutik dhe ushqyes, përpilues të punimeve shkencore dhe ligjërues universitar.

MË SHUMË RRETH NESH

SINERGJI E FUQISHME QË PUNON PËR SHËNDETIN TUAJ

ANOSOHIP dhe VOTALEK plus përmbajnë koncentrat të veçantë me një përbërje aktive me formulim shkencor, që funksionon për sinergjinë e shëndetit tuaj. Këto dy produkte mund të ndihmojnë si një terapi plotësuese për trajtimin e çrregullimeve të mëlçisë , siç janë: hepatitet B dhe C, hepatiti toksik, cirroza, mëlçia me yndyrë dhe llojet e ndryshme të kancerit, siç janë kanceri hepatocelular, kanceri biliar, ai i gjirit, i zorrës së trashë, prostatës, mushkërive dhe llojet e tjera të kancerit, si dhe të përdoren si një lloj mbështetje gjatë kohës së kimioterapisë dhe radioterapisë.