Добредојдовте во „УНАВИТА“


UNAVITA е компанија со седиште во ЕУ за истражување и развој, фокусирана на истражување и развој на нови медицински суплементи. Нашите научници и истражувачи се искусни фармацевтски експерти, познати како пронаоѓачи на извонредни активни фармацевтски и хранливи состојки, писатели на научни трудови и универзитетски предавачи.

ПОВЕЌЕ ЗА НАС

МОЌНА СИНЕРГИЈА КОЈА РАБОТИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

ANOSOHIP и VOTALEK plus содржат уникатен концентрат на научно формулиран активен составен дел кој работи за синергијата на вашето здравје. Овие два продукти можат да помогнат како дополнителна терапија во третманот на нарушувања на црниот дроб, како што се: вирусните Б и Ц хепатитис, токсичниот хепатитис, цирозата, масниот црн дроб; и разни видови рак, како што се: хепатоцелуларен, билијарен, рак на дојка, дебело црево, простата, бели дробови и други видови на рак, како и поддршка во текот на хемотерапијата и радиотерапијата.